Bad Experience Wheel Guyz!!

Joined
21 May 2003
Messages
86
Location
San Juan, Puerto Rico
I BOUGHT THE WHEELS AND TIRES IN WHEEL GUYZ AND I TALK TO DARREN
AND I MAKE THE ORDER ($2000) IN JUNE 19 AND TODAY AUGUST 5TH I DON'T RECEIVE THE SET OF WHEELS AND SUPPOSE HE WILL SHIP THE SAME DAY I MAKE THE ORDER AND SHIP FEDEX PRIORITY. I CALL ONE WEEK AFTER, HE DON'T ANSWER ME, ONLY THE VOICE MAIL SEND TWO MESSAGES. CALL THREE DAYS MORE, AGAIN HE TOLD ME THAT IT SUPPOSE ME TO RECEIVE THESE DAYS BUT HE DON'T HAVE IN HAND THE TRACKING NUMBER AND HE ARE GOING TO SEND ME BY EMAIL. WAITING!!! TALK TO ALLY THREE MORE DAYS AND SEND A VOICE MAIL, TO KNOW WHAT HAPPEN WITH THE WHEELS DON'T ANSWER ME. CALL TO ONE GUY LAST WEEK I GIVE THE ORDER CONFIRMATION NUIMBER AND HE TOLD ME THAT I SEND IT OUT BUT SHIP BY POST OFFICE BY PARCEL POST IS NOT FEDEX. I CALL THE MANAGER OF POST OFFICE TO KNOW HOW LONG I GOING TO BE HE TOLD THAT THE WORST AND SLOW SHIPPING. (APROX. 1 MONTH) I LIVE IN PUERTO RICO.

I CALL TODAY AUGUST 5 TO SHIPPING BECAUSE I WANT THE TRACKING NUMBER TO KNOW THE STATUS THIS PERSON TOLD ME THAT YESTERDAY AUGUST 4TH IS SHIPPED BY A COMPANY FREIGHT THAT I EVEN KNOW THE NAME. I CALL THE COMPANY THAT SHE TOLD THAT NEXT WEEK (WEDNESDAY APROX.) IS MY WHEELS.

iM PERSONALLY NOT GOING TO BUY ANY WHEELS IN THIS COMPNAY. I CHECK SOME THREADS THAT ONE MEMBER HAD THE SAME PROBLEM.

I WANT TO GIVE MY EXPERIENCE BECAUSE I DON'T WANT TO YOU GUYS DOESN'T HAVE THE SAME PROBLEM.

AS SOON I INSTALL THE WHEELS I SEND PICS. :frown:
 
caps.gif
 
I bought the last sets of the EVO's. I posted here MANY times that I had them. They are since all sold. (plus my price was lower than what you paid) Maybe you did NOT see all of the zillion threads and posts about the HP's and the RPM 505's on Prime. I put my prices up VERY early. Bottom line, HP EVO wheels are HARD to come by for the NSX in ANY color. So either wait patiently, or order up the RPM 505's.
 
RP-Motorsports said:
I bought the last sets of the EVO's. I posted here MANY times that I had them. They are since all sold. (plus my price was lower than what you paid) Maybe you did NOT see all of the zillion threads and posts about the HP's and the RPM 505's on Prime. I put my prices up VERY early. Bottom line, HP EVO wheels are HARD to come by for the NSX in ANY color. So either wait patiently, or order up the RPM 505's.[/QUOTE

Thank you for the comments.
I will contact you!!!
 
Back
Top